Retourneren binnen 30 dagen
Gratis levering in NL vanaf €75,-
Verzending binnen 1-3 werkdagen

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden SYTTD

Artikel 1 - Bedrijfsgegevens
Say Yes To The Dress
Haven 12
2871 CM Schoonhoven

KvK: 62336223
Btw-nr.: NL854774270B01

Tel 0182-381884. Bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 9.00-17.00 uur.
E-mail: info@sayyestothedress.nl

Artikel 2 - Totstandkoming van de overeenkomst
De overeenkomst tussen SYTTD en de consument komt tot stand als de consument de bestelling op www.sayyestothedress.nl heeft afgerond en aanvaard, en deze door SYTTD middels een e-mail is bevestigd. Zolang deze afgeronde bestelling niet is bevestigd, kan de consument de overeenkomst nog ontbinden.

Artikel 3 - Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod van SYTTD, en op elke tot stand gekomen overeenkomst op afstand tussen SYTTD en de consument. Voordat de overeenkomst op afstand wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden aan de consument beschikbaar gesteld.

Artikel 4 - De prijzen
De prijzen op de site zijn inclusief btw, exclusief verzendkosten. Verzendkosten zijn variabel en afhankelijk van de bestelde producten, het totaalbedrag van de bestelling, verzendadres en optioneel gekozen bezorgopties. Binnen Nederland geldt gratis verzending bij bestellingen boven de € 75,- Het is ook mogelijk om je bestelling af te halen in Schoonhoven. Dit kun je in de shopping bag aangeven. Zodra je order klaar staat, nemen we contact met je op.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Bij druk- en zetfouten is SYTTD niet verplicht het product volgens de foutieve prijs te leveren. Daar waar het een tijdelijke actieprijs betreft, wordt dit duidelijk op de site gecommuniceerd.

Indien je een artikel wilt terugsturen, dien je zelf de verzendkosten te betalen. (Zie onze voorwaarden). Afhalen is ook mogelijk. Je kunt daarvoor een afspraak maken via de mail info@sayyestothedress.nl of telefonisch 0182 38 1884. 

Wij hanteren een maximale schoenenbestelling van drie paar schoenen per bestelling. Indien er meer dan drie paar schoenen wordt besteld rekent SYTTD een extra vergoeding voor de handling- en verzendkosten van € 12,50. Deze wordt automatisch toegevoegd aan de shopping bag bij het bereiken van het aangegeven aantal. 

Artikel 5 - Het aanbod
Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het product te maken. De gebruikte afbeeldingen zijn een waarheidsgetrouwe weergave van het product. Bij een aantal producten geldt een maximale bestelhoeveelheid. Dit staat duidelijk bij het product vermeld. SYTTD kan bij een bestelling met afwijkende aantallen besluiten om, in overleg met de klant, de bestelling aan te passen of deze geheel te weigeren.

Artikel 6 - Levering
SYTTD werkt met de grootste zorgvuldigheid bij het verzenden van de bestelde artikelen en het in ontvangst nemen van retour- en ruilzendingen. SYTTD verzendt de geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk in volgorde van binnenkomst. In de regel vindt de levering plaats binnen drie werkdagen nadat de bestelling is ontvangen en geaccepteerd. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden, omdat de bestelde artikelen niet op voorraad zijn of omdat de levering om een andere reden vertraging ondervindt, dan krijgt de consument daar zo snel mogelijk bericht van. Wij werken met PostNL. Zodra de zending verzonden is, ontvangt de consument van ons het track-and-tracenummer. 

Artikel 7 - Herroepingsrecht
Voor de aankopen geldt een zichttermijn van 30 dagen. In deze periode heeft de consument een herroepingsrecht. Dit betekent dat de consument de mogelijkheid heeft, om zonder verplichtingen de artikelen die de consument ontvangen heeft te retourneren. (SYYTD mag de consument vragen naar de reden van deze herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden verplichten.) De consument dient dan de Aflever- Retourbon  dat bij de levering gevoegd is te gebruiken, en de artikelen onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking terug te zenden binnen veertien dagen na aanmelding van de herroeping, op de manier zoals beschreven op de retourbon. Onze schoenen worden apart verzonden vanuit ons schoenenmagazijn, bij het retour sturen mogen de schoenen en overige artikelen teruggestuurd worden naar SYTTD. U mag dit in 1 pakket doen of 2 pakketten aan elkaar te plakken. De kosten voor het terugzenden zijn voor rekening van de consument.

Wanneer het verzegelingslabel van het product verbroken is, kan het niet meer retour gezonden worden. Wanneer de consument niet binnen het termijn van veertien dagen beroep heeft gedaan op zijn herroeping, is de koop een feit. 

Het bedrag dat betaald is, zal SYTTD zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen veertien dagen na herroeping, terugbetalen. Hierbij is wel de voorwaarde dat het product reeds ontvangen is door SYTTD. Tijdens de zichttermijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Bij het ontvangen van beschadigde artikelen dient de consument binnen twee dagen contact op te nemen met SYTTD. Dit kan uitsluitend via de mail.

Artikel 8 - Omruilen
Artikelen kunnen en mogen worden omgeruild door middel van de Snelle Omruil Service. Op het Retournformulier kan worden aangegeven voor welk artikel of welke maat het artikel dient te worden omgeruild.

Artikel 9 - Transportgarantie
Het risico van beschadiging en/of vermissing ligt tot aan het moment van bezorging bij SYTTD, tenzij uitdrukkelijk anders overeen gekomen. Als de consument vóór het openen van het pakket schade constateert, dient hij direct contact op te nemen met SYTTD of dit te melden aan de transporteur.

Artikel 10 - Klachten/ Geschillen
Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen bekwame tijd nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij SYTTD. Deze ingediende klachten worden binnen een termijn van veertien dagen beantwoord, gerekend vanaf de datum van ontvangst. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, stuurt SYTTD binnen veertien dagen een bericht van ontvangst, en een indicatie wanneer de consument een uitvoeriger antwoord kan verwachten. Op overeenkomsten tussen SYTTD en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.