Valuta:
Valuta:
  • retourneren binnen 30 dagen
  • Verzendkosten slechts € 3,95
  • Verzending binnen 1-3 werkdagen
  • Achteraf betalen mogelijk

Bruidsslippers voor de zomer of op het strand

Bruidsslippers voor de zomer of op het strand

Bruiloft in de zomer of warm land? Kies dan voor onze espadrilles of bruidsslippers als bruidsschoenen wedding: op stijlvolle en comfortabele wijze trotseer je het zand! Een charmante sleehak met bloemen of een stunning trouwslipper past perfect bij jouw zomerse thema.

Bruidsslippers voor de zomer of op het strand

Het is prachtig weer en de temperatuur loopt op, dan is het heel fijn om te trouwen op trouwslippers. Past perfect bij een zomers thema of een bruiloft op het strand. Zie jezelf al lopen op het strand langs de branding op de meest romantische espadrilles met sleehak. Of je trouwt in de zomer en je draagt een korte japon, dan mogen je schoenen gezien worden. Dan is de collectie bruidssandalen of espadrilles perfect bij de zomerse dag. Kies jouw stijl bruidsslippers online en match deze met je overige bruidsaccessoires. Ook voor de trouwschoenen dames collectie van Say Yes To The Dress geldt dat je deze met de gehele collectie bruidsaccessoires kunt combineren.

Bruidsschoenen online vind je bij Say Yes To The Dress

Trouwschoenen dames zijn een belangrijk onderdeel in het afstijlen van je trouwjurk. Naast dat de bruidschoenen comfortabel moeten lopen mogen ze ook gezien worden. Ook al draag je een lange bruidsjurk zijn je trouwschoenen dames zichtbaar, bijvoorbeeld bij het in- en uitstappen in van jullie trouwauto. Bij Say Yes To The Dress vind je een grote collectie bruidsschoenen online. In vele maten en stijlen vind jij je bruidschoenen, denk bijvoorbeeld aan peep toes of bruidspumps.

Thank you!

Je maakt nu kans op die SYTTD Gift Card van € 175 en ontvangt onze mailing.
De winnaar ontvangt persoonlijk bericht.